loader

Velosipēdu aksesuāri: nepieciešamās lietas komfortablai braukšanai

Велосипед – прекрасный способ активно провести время и передвигаться по городу или природе. Чтобы сделать ваши поездки еще более комфортными и безопасными, существуют некоторые вещи, которые вы можете добавить к своему велосипеду в качестве аксессуаров. Вот несколько из них:

1. Cepure ar vizieri: Cepure ar vizieri vai speciāla velosipēdistu cepure var pasargāt jūsu acis no saules spilgtajiem stariem un palīdzēt saglabāt skaidru redzamību, braucot ar lielu ātrumu vai pa atklātām tālummaiņām.

2. Velosipēda lukturis un atstarojoši elementi: Braucot pa ceļiem vakarā vai naktī, ir svarīgi būt redzamam citiem transporta līdzekļiem un gājējiem. Lukturis un atstarojoši elementi uz velosipēda palīdz jums būt redzamam un palielina jūsu drošību.

3. Velosipēda sēdekļa pārklājs: Ilgi braucieni var būt neērti jūsu sēdekļam, tāpēc velosipēda sēdekļa pārklājs var piedāvāt papildu komfortu, samazinot spiedienu uz sēdekļa un mazinot sāpes.

4. Velosipēda bagāžnieks: Velosipēda bagāžnieks var būt noderīgs, lai pārvadātu lietas, piemēram, iepirkumu maisus vai picknicka piederumus, neizmantojot muguru.

5. Velosipēda aizsargplēve: Lai aizsargātu velosipēdu no netīrumiem un mitruma, ieteicams uzstādīt aizsargplēvi, kas pasargās jūsu velosipēdu no korozijas un bojājumiem.

Kopumā velosipēdu aksesuāri var būt noderīgi, lai padarītu jūsu braucienus vēl komfortablākus un drošākus. Izvēlieties tos, kas atbilst jūsu vajadzībām un braukšanas stilam, un baudiet savus piedzīvojumus velosipēda ceļojumos!

Mans grozs

    Jūsu grozs ir tukšs

Желаемое

  • subtotal : $1050.00
  • shpping free
  • taxes $0.00
  • total$1050.00

my account